Priser

Hva koster det å komme i EQ terapi?
En konsultasjon inkluderer samtale, veiledning og terapi.

Jeg tilbyr timer på kontoret og/eller online. Jeg ønsker å kunne ta deg på alvor. Derfor tilbyr jeg rabatt på pakkepriser. Når du først har vært så modig at du har tatt kontakt med meg så ønsker jeg aller mest at du tar deg selv på alvor. Dette er din tid til å bare være deg.

Hvis du ønsker starter vi med en 60 minutters konsultasjonstime hvor vi blir kjent.

Jeg tilbyr…Pris
EQ terapi – bli kjent konsultasjon (60 min)*840,- + MVA
EQ terapi – enkelt konsultasjon inkl terapi (90 min)1120- + MVA
EQ terapi for par (90 min)1440- + MVA
EQ terapi 5 timer a 90 min (betales ved inngått avtale)**5320,- + MVA
*Priser per 10.01.22

*I første konsultasjon ønsker jeg å bli kjent med deg og hva som rører seg hos deg i ditt liv. Hvem er du? Så vil du få en presentasjon av hva EQ terapi er og hvem jeg er. Slik at du blir i stand til å kjenne på hva det vil gjøre med deg å komme i gang i terapi og at du har tillitt til meg.

**Hvis du ønsker å kjøpe en pakke og betaler ved inngåelse så vil du få følgende rabatter:
5 timer = 5% rabatt
Pakken må benyttes innen 4 mnd etter at skriftlig avtale ble inngått. Betaling månedlig eller ved inngåelse. Mulig å splitte faktura.

* *avbestillingsregler: bestilt time må avbestilles i sin helhet per e-post eller ring/sms til 938 65444 inntil 24 timer før avtalt time. Hvis ikke påløper halv kostnad for timen.

P.g.a Corona vil timer på kontoret erstattes av digitale timer online dersom jeg pålegges restriksjoner nasjonalt/kommunalt. Jeg følger til enhver tid FHI’s nasjonale og kommunens regler.

Timebestilling:
Bestill din time digitalt ved å klikke her
eller ring meg på 938 65 444 / send meg en e-post

%d bloggere liker dette: