Referanser

Mann 28 år – Jeg opplever Hanne som imøtekommende, initiativrik og omsorgsfull. Jeg har fått flere terapier av Hanne som jeg har kommet styrket ut av. Hanne er tydelig, reflektert og grundig, og hun utstråler mye varme og trygghet. Jeg kjenner meg ivaretatt og tatt på alvor i møte med Hanne, og jeg har funnet en god samtalepartner i henne.

Kvinne 35 år – Jeg opplever at Hanne ser meg, tar mine erfaringer og opplevelser på alvor. Hun setter ord på det som skjer inni meg, det jeg ikke helt skjønner. Hun gir relevante og viktige tilbakemeldinger, noe som setter ting i perspektiv for meg. Hun er omsorgsfull og varm, men tydelig i væremåten sin. Noe jeg liker veldig godt. Jeg har alltid følt meg trygg og ivaretatt når jeg har fått terapi av Hanne.

Mann 45– Jeg har hatt flere terapitimer med Hanne, både via nett og personlig oppmøte. Opplever henne som varm, omsorgsperson som utstråler trygghet i sitt fag. Jeg følte hun tok godt vare på meg i min situasjon og ga meg både tid og rom. Glad jeg har Hanne som en trygg og tydelig samtalepartner.

%d bloggere liker dette: